Opgave

Bedenk een vernieuwend idee, product of dienst dat compact, duurzaam wonen en samenleven dichterbij brengt. Hierbij kan het gaan om producten op het gebied van innovatieve materialen, energie- en installatietechniek, bestrating, straatmeubilair e.d. maar ook om diensten als collectieve energie- inkoop, voedselabonnementen o.i.d.: slimme producten die passen in een duurzame leefwereld.

Het ontwikkelen van een idee kan alleen, samen met andere studenten en samen met bedrijven.


Prijs

In de eerste plaats zal de winnaar beloond worden met de titel ‘Geslaagd -talent 2017/2018’, een mooie opsteker voor een C.V. van iedere jonge professional. Daarnaast ontvangt de inzender (of team) een geldbedrag van €1000,-

Doelgroep

Studeer jij in 2017-2018 aan een hogeschool, of Universiteit of kunstacademie (laatste of voorlaatste opleidingsjaar) of ben je net afgestudeerd? Heb jij interesse om je kennis te verdiepen en je te meten aan andere talentvolle studenten? Dan hoor jij tot de doelgroep!

Inleverdatum

Het idee dient ingeleverd te zijn vóór Maandag 22 januari – 16.00.

Tiny House Meetup

De prijsuitreiking van plaats op vrijdag 26 januari. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst worden een groot aantal bedrijven uitgenodigd die actief zijn op het gebied van Tiny houses. Daarnaast worden in samenwerking met stichting Tiny housing Twente geïnteresseerden uitgenodigd, die in een eerder stadium hebben aangegeven tiny te willen wonen! Het zou dus zomaar kunnen dat jouw idee daadwerkelijk wordt uitgevoegd of wordt opgepakt door aanwezige bedrijven!

Meer info en aanmelden

Is je interesse gewekt en denk jij kans te kunnen maken op die titel (en die €1000,-)? Meld je dan met onderstaand formulier aan!

Klik hier voor het prijsvraagreglement