09-11-13 | Nationaal Architectuur Toernooi

Woensdag 6 november zijn de Twentse voorrondes van het Nationaal Architectuur Toernooi gespeeld. De regionale winnaar is Dirk Baalman geworden. Hij bleek twee keer over te sterk voor zijn tegenstanders.

Zaterdag 9 november wordt de finale van het Nationaal Architectuur Toernooi gespeeld in Rotterdam. Twente wordt dan vertegenwoordigd door twee andere deelnemers: Rob Ilbrink van Courage architecten uit Apeldoorn en Erik Workel van IAA architecten uit Enschede. Zij gaan de eer van het Oosten in Rotterdam verdedigen.

Iedereen maakt nog kans om de winnaar te worden van Het Landelijk Architectuur Toernooi 2013! Schrijf je in voor de publieke ronde via info@nextarchitects.com.

Wil je de spelers aanmoedigen en de lancering van The Modern Architecture Game – Dutch Edition bijwonen? Kom dan zaterdag 9 november naar Het Nieuwe Instituut in Rotterdam!

Het programma start om 14.00 uur, het ontvangst is in het café van het Nieuwe Instituut. Vervolgens wordt de finale gespeeld in drie rondes. De eerste ronde is open voor iedereen die denkt kans te maken op de befaamde titel. In de tweede en derde spelronde wordt gestreden om The Modern Architecture Game Award 2013. Aansluitend op het programma is er gelegenheid voor een borrel. De finale wordt gespeeld met een Nederlandse uitbreidingsset, welke nog niet eerder is uitgegeven.

Programma Finale Landelijk Architectuur Toernooi 2013 @ Het Nieuwe Instituut
13.30 - Ontvangst in het café van Het Nieuwe Instituut
14.00 - Start programma: speluitleg en publieke ronde
15.30 - Tweede en Derde ronde met finalisten uit regionale rondes
17.30 - Bekendmaking Winnaar Landelijk Architectuur Toernooi 2013 en Borrel