29-09-16 | Uitreiking Archie 2016

De termijn om te stemmen voor op het mooiste zorggebouw van Twente is verstreken. We hebben een recordaantal van 1744 stemmen op de acht genomineerde gebouwen mogen ontvangen.

Maar welk gebouw is de grote winnaar? De bekendmaking van de winnaar van de Archie 2016 is op donderdag 29 september.



Datum en aanvang

Datum: Donderdag 29 september van 19.00 - 21.00 uur
Locatie: Foyer van het proeflokaal van de Twentse Bierbrouwerij
Tuindorpstraat 61, Hazemeijer Gebouw C06, 7555 CS Hengelo
Toegang: Gratis, aanmelden middels formulier op deze pagina

Programma

- 19.00 uur: opening zaal met koffie en thee
- 19.30 uur: introductie van de avond door de moderator Sander ter Harmsel (architect bij LKSvdD architecten te Hengelo en lid van de programmaraad van het Architectuurcentrum Twente) en introductie van de sprekers
- 19.35 uur: eerste spreker Henk Gersen, directeur/ architect IAA architecten, hij belicht het onderwerp zorglandschappen voornamelijk vanuit de architectuur, wat is de actualiteit, wat speelt er etc.
- 20.05 uur: tweede spreker Arnoud Jansen, thans geneesheer directeur van de Dimence groep uit Almelo. Hij is nauw betrokken geweest met de recente ontwikkelingen van de nieuwbouw te Almelo. En gaat vanuit deze kennis een korte inleiding houden.
- 20.35 uur: toelichting van de genomineerde gebouwen door Sander ter Harmsel
- 20.50 uur: bekendmaking en uitreiking van de architectuurpublieksprijs Archie aan de winnaar door beide voorzitters van het Architectuurcentrum, zowel Annerie Bemthuis-Langezaal (voorzitter van het bestuur) als Ruud van der Koelen (voorzitter van de programmaraad).
- Vanaf 21.00 uur: vrolijke nazit op eigen kosten.