Gerelateerde items

09-10-08 t/m 31-10-08 | Geslaagd Ontwerp 10

Datum en aanvang

Winkelcentrum De Zuidmolen, van Loenshof 60 Enschede
9 t/m 31 oktober - opening do 9 okt 19.30 uur
open: di-vr 12-18 uur, do 12-21 u, za 12-17 uur

Voor het tiende jaar* presenteert het Architectuurcentrum Twente de tentoonstelling Geslaagd Ontwerp. De tentoonstelling toont eindexamenwerk van talentvolle ontwerpers, die een ontwerpopleiding in de oostelijke regio’s hebben gevolgd en afgerond en/of waarvan de ontwerper of het ontwerp zelf een binding of relatie heeft met Twente. Het geëxposeerde eindexamenwerk bestaat uit de volgende disciplines: architectuur, industrieel - en interieurontwerp.

De deelnemers van dit jaar zijn afgestudeerden van ArtEZ academies voor Beeldende Kunsten Arnhem (HKA), Enschede (AKI) en Zwolle (CABK) en ArtEZ academie voor Bouwkunst te Arnhem, Industrieel Ontwerpen van Universiteit Twente, Bouwkunde TU Delft en Bouwkunde Saxion Enschede.

Deelnemers

CABK Zwolle: Stijn de Graaff
HKA Arnhem: Aart van Asseldonk, Saakje Visser, Lenneke Wispelwey, Thijs Bongers
Academie voor Bouwkunst Arnhem: Marko Matic, Sven Heinen
AKI Enschede: Samira Dahmani, Ninja Zurheide,  Fabian Hoell
UT Enschede: Maarten Kraaijenvanger, Johan Gude
TU Delft: Bart-Jan Polman, Michael Lubbers
Saxion Enschede: Joost van Rooijen, Roald Roelofs, Harmen de Jong, Gerto Kwant

De opening van de tentoonstelling is op donderdag 9 oktober om 19.30 uur door Tom Evers, oprichter en mede-eigenaar van D’ Andrea & Evers, Design for Industries te Enter.

*Deze tiende editie van Geslaagd Ontwerp wordt volgens het vertrouwde recept opgediend. Maar uiteraard vraagt een jubileumuitgave om extra aandacht. Daarom zal er in het begin van 2009, het jaar waarin het Architectuurcentrum Twente tien jaar bestaat, een bijzondere ’10 jaar Geslaagd Ontwerp’ komen waarin voorgaande exposanten weer in beeld worden gebracht. Wie, wat, waar en wanneer? U wordt op de hoogte gehouden!