Gerelateerde items

18-11-15 | ACT Forum Café #6 Geslaagd Ontwerp

Architectuurcentrum Twente organiseert meerdere forum cafés. Deze zesde keer gaat het over 'Geslaagd Ontwerp'.

Datum en aanvang

Datum: woensdag 18 november 2015
Locatie: expositieruimte Geslaagd Ontwerp, winkelcentrum De Zuidmolen, van Loenshof 84 in Enschede
Let op: u komt die avond de Zuidmolen alleen binnen via de Ingang aan de Zuiderhagen
Aanvang: 19.30 uur

Toegang: een vrije gift wordt op prijs gesteld, aanmelden met onderstaand formulier

Geslaagd Ontwerp

Ieder jaar toont de expositie Geslaagd Ontwerp eindexamenwerk van talentvolle ontwerpers die een ontwerpopleiding in de oostelijke regio's hebben afgerond en/of een binding hebben met Twente. Het eindexamenwerk bestaat onder andere uit de disciplines architectuur, industrieel- en interieurontwerp en productdesign.

Op onze forumavond #6 is het tijd om een aantal ontwerpers zelf aan het woord te laten. Jong talent, opgeleid in de regio, een binding met Twente: het belooft een interessante avond te worden! De sprekende deelnemers zijn: Francisca Slaager, Daphne Kamp, Marjanne Kuipers en Lieke Roerink.

Naast deze jonge ontwerpers zal Symone de Bruin de moderatie verzorgen, Regine Hilhorst zal ons weer meenemen in haar gedichten en de muziek zal verzorgd worden door André Kerver, samen met Ruud Ouwehand. André Kerver, klarinettist bij HET Symfonieorkest, artistiek leider én klarinettist bij het Valerius Ensemble, is door een beperking van zijn gezichtsvermogen gedwongen een andere weg in te slaan: Borboleta Music. U gaat het horen!

Bekijk hier de deelnemers aan Geslaagd Ontwerp. De expositie is nog tot 14 december te zien in de Zuidmolen in Enschede.